لگوی بازرگانی هامین
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

واردات لاستیک از چین

واردات لاستیک از چین

در این مقاله، به موضوع واردات لاستیک از چین پرداخته خواهد شد. واردات از چین برای خرید لاستیک، یکی از موارد حیاتی در زمینه تجارت بین‌المللی است. چین به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لاستیک در جهان شناخته می‌شود، و بسیاری از شرکت‌های تولیدی به دنبال منابع تأمین لاستیک با کیفیت و کارآمد به چین مراجعه می‌کنند.

مزایای واردات لاستیک از چین

مزایای واردات لاستیک از چین

هزینه کمتر: واردات لاستیک از چین به شما این امکان را می‌دهد که از هزینه کمتری نسبت به خرید از منابع داخلی بهره‌مند شوید.

کیفیت بالا: چین به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان لاستیک در جهان، برخوردار از تکنولوژی پیشرفته و تجهیزات حرفه‌ای است؛ بنابراین، محصولات لاستیکی که از چین وارد می‌شوند، از کیفیت بالا برخوردار هستند.

تنوع محصولات: چین تولیدکننده انواع لاستیک‌ها از جمله لاستیک خودرو، لاستیک صنعتی است؛ بنابراین، با واردات لاستیک از چین، می‌توانید از تنوع محصولات و انتخاب محصول مناسب برای کاربری خود بهره‌مند شوید.

رقابت‌پذیری: واردات لاستیک از چین باعث می‌شود که شما در بازار به‌صورت رقابتی عمل کنید و با تأمین لاستیک با هزینه کمتر، به خریداران پیشنهاد قیمت مناسبی بدهید.

سرعت تأمین:با واردات لاستیک از چین، می‌توانید در کمترین زمان ممکن به تأمین لاستیک موردنیاز خود بپردازید. به دلیل حجم تولید بالای لاستیک در چین، محصولات به‌سرعت و باکیفیت ارسال می‌شوند.

ارتباط مستقیم با تولیدکننده: واردکردن لاستیک مستقیماً از تولیدکننده در چین، به شما این امکان را می‌دهد که با ارائه درخواست‌های خود به شرکت تولیدکننده، به محصولاتی با کیفیت بالا و با قیمت مناسب دسترسی پیدا کنید.

باتوجه‌به مزایای ذکر شده، واردات لاستیک از چین به‌عنوان یک راهکار اقتصادی و کیفیتی جهت تأمین نیازهای شما می‌تواند مفید واقع شود. البته درهرصورت، باید مواردی همچون بررسی کیفیت محصول، انتخاب تأمین‌کننده معتبر و رعایت دقیق مقررات و شرایط وارداتی را در نظر داشت.

چه لاستیک‌های را می‌توانیم وارد کنیم؟

چه لاستیک_های را می_توانیم وارد کنیم؟

در هنگام واردات لاستیک خودرو، رعایت استانداردهای توصیه شده بسیار حائز اهمیت است تا محصولات با کیفیت به دست مصرف‌کنندگان برسد. در این راستا، به برخی از نکات مهم در این زمینه پرداخته می‌شود:

تاریخ مصرف: روی جداره تایر یک عدد چهاررقمی قرار دارد که تاریخ مصرف تایر را نشان می‌دهد. معمولاً عمر مفید تایرها بین 4 تا 7 سال است.

آج لاستیک: حداقل آج لاستیک باید 1.6 میلیمتر باشد؛ در غیر این صورت، تایر قابل استفاده نیست.

میزان کارکرد لاستیک: : علاوه بر آج، میانگین کارکرد یک لاستیک حدود 80,000 کیلومتر است و پس از این حد توصیه می‌شود از تایر استفاده نشود.

میزان فشار باد لاستیک: در واردات لاستیک، باید به اعداد فشار باد به وزن تایر با واحد PSI که روی دیواره تایر نمایش داده شده توجه شود.

سایز لاستیک: : لاستیک‌ها در ابعاد و سایزهای مختلفی وجود دارند. در هنگام واردات، باید اطمینان حاصل شود که ابعاد لاستیک مطابق با استانداردها هستند.

عمر سایش لاستیک: یکی از اعداد درج شده بر روی جداره تایر نشان‌دهنده عمر سایش لاستیک است. عدد بزرگتر به معنای مقاومت بیشتر در برابر سایش است

هزینه ها و ترخیص لاستیک از گمرک

هزینه های مرتبط با واردات و ترخیص لاستیک در کشور به شکلی مشابه روند و هزینه های محموله های تجاری دیگر مورد نظر قرار می‌گیرد. این هزینه‌ها به دو دسته اصلی مالیات و هزینه‌ها تقسیم می‌شوند. اغلب این هزینه‌ها برای محموله‌های تجاری وارداتی به طور کلی مشابه است. برای تعیین مالیات و هزینه‌های هر کالا از کدهای تعرفه گمرکی استفاده می‌شود. برای هر کالا، یک کد تعرفه وجود دارد که تاثیر آن در هزینه‌ها و مالیات‌ها مشخص می‌شود.

به عنوان مثال، در روند واردات و ترخیص لاستیک، انواع مختلف لاستیک برای ماشین‌های مختلف در مدل‌های متنوع وجود دارد. هر یک از این انواع لاستیک دارای یک کد تعرفه خاص است که در تعیین هزینه‌ها و مالیات‌ها تأثیرگذار است. به عنوان مثال، کدهای تعرفه انواع لاستیک در ردیف ۴۰۱۱ قرار دارد.

مالیات ها

  • حقوق و عوارض گمرکی که بر اساس تعرفه گمرکی برای هر کالا محاسبه می شود.
  • سود بازرگانی
  • پرداخت عوارض هلال احمر
  • پرداخت حق مالیات بر ارزش افزوده
  • پرداخت حق مالیات علی الحساب چهار درصدی

هزینه ها

هزینه های ترخیص لاستیک خودرو در واقع مبالغی است که تاجران باید در برابر خدماتی که در روند واردات و ترخیص لاستیک دریافت می کنند به هر ارگانی و شرکتی که آن خدمات را ارائه داده است پرداخت نمایند و فیش واریز و مدرک مربوط به این تسویه حساب ها را به عنوان بخشی از مدارک ترخیص لاستیک از گمرک به این نهاد ارائه دهند. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

فیش واریز: تاجران ملزم به پرداخت هزینه‌های ترخیص لاستیک به شرکت یا ارگان مربوط می‌باشند و باید فیش واریز را به عنوان اثبات پرداخت به مدارک ترخیص لاستیک افزوده شو.

تسویه حساب با شرکت یا ارگان: تاجران باید مبالغ ترخیص را به شرکت یا ارگان مربوط پرداخت کنند و مدارک تسویه حساب را به عنوان بخشی از مدارک ترخیص لاستیک به گمرک ارائه دهند.

مدارک تسویه حساب: فیش واریز و مدارک مربوط به تسویه حساب با شرکت یا ارگان ارائه شده به گمرک جهت ترخیص لاستیک می‌شوند.

تعرفه گمرکی ترخیص لاستیک

هر کالایی جهت واردات کد تعرفه گمرکی مخصوص به خود را دارد که در هنگام واردات بایستی به آن توجه داشته باشید. کد تعرفه گمرکی واردات لاستیک به شرح زیر می‌باشد: کد تعرفه گمرکی جهت انجام ترخیص انواع لاستیک ماشین در ردیف ۴۰۱۳۱۰۰۰ قرار می‌گیرد، با ۲۶% حقوق ورودی. کد تعرفه گمرکی جهت ترخیص انواع تایر فرغون در ردیف ۴۰۱۱۹۹ قرار می‌گیرد

 

امتیاز شما
5/5

اشتراک گذاری

تماس با بازرگانی هامین

برای ارتباط با ما و دریافت مشاوره از شماره تماس زیر استفاده کنید.

ارتباط با

مدیر فروش

مطالب بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *